Activiteiten
Loodswezen Regatta
donderdag 15 september 2022

Ook dit jaar gaan we weer traditiegetrouw zeilen op de derde donderdag van september. De editie van 2021 is de boeken ingegaan als een ongekend mooie vaardag. Een fris briesje overgoten met zon, in combinatie met goed eten, drinken en de nodige gezonde humor was het een dag om nooit te vergeten. Des te meer reden om u aan te melden voor de komende editie waarbij het succesvolle programma grotendeels hetzelfde is gebleven. Op donderdag 15 september heeft de sociëteit in samenwerking met Ottenhome Loosdrecht het volgende programma voor u samengesteld:

09.00 uur:
09.30 uur:

10.00 uur:
12.00 uur:
13.30 uur:
14.00 uur:

16.30 uur:
18.00 uur:
Inloop met een koffie- en theebuffet
Start organisatie van de zeilwedstrijd door de wedstrijd coördinator van Ottenhome met o.a. briefing, uitreiken banenkaarten en bootindeling
Start van de ochtendwedstrijden, weersafhankelijk worden er twee korte wedstrijden gevaren
Terugkeer op Ottenhome waar een 'blauwe hap' in buffetvorm voor u klaar staat
Briefing middag wedstrijden
Start van de middagwedstrijden, weersafhankelijk wordt er een lange of twee korte westrijden gevaren
"After Sail" en prijsuitreiking op het steigerterras van Ottenhome
Afsluiting van Loodswezen Regatta 2022

Naast individuele inschrijvingen is het tevens mogelijk om u direct als team in te schrijven, vermeld dan de naam van het team en de deelnemers (max 3 deelnemers per team) bij de opmerkingen. De individuele inschrijvingen worden op de dag zelf samengevoegd tot een team. Voor dit evenement vragen we u een eigen bijdrage van 35 euro.

Aanmelden met het 'e-inschrijfformulier' en door storting van de eigen bijdrage keer het aantal personen op IBAN NL39 INGB 0005500 770 van de LoodsenSociëteit Rotterdam o.v.v. “Regatta 2022”. Graag aanmelden vóór 1 september!
Het adres is Ottenhome, Zuwe 20, 1241 NC Kortenhoef. Aandachtspunt: soms moet je in de navigatie Wijdemeren intypen. Je kunt hier ook de routebeschrijving downloaden
Namens de sociëteit hoop ik u allen in goede gezondheid te mogen treffen op 15 september
Groet van Bas Korrel

Autopuzzelrit
20 t/m 22 september 2022
De puzzel 3 daagse van 2022 gaat plaatsvinden van 20 tot en met 22 september, met de puzzelrit zelf op 21 september. Twee overnachtingen dus, aankomst op de 20e vanaf 15.00 en vertrek op de 22e na het ontbijt voor 11.00.
Het was even zoeken waar we nog niet geweest zijn, maar gelukkig, het gebied dat we dit keer bezoeken is nog niet door het Soosleden verkend. We gaan naar het midden van het land, een gebied ontstaan tijdens de ijstijd, heel lang geleden. Tijdens het puzzelen zal het waarschijnlijk wat warmer zijn.
De tocht zal jullie sturen over, op en rond deze rug, laten genieten van de natuur, kastelen en uiteraard gezelligheid. Hopelijk zien en leren jullie ook dit jaar weer wat nieuws over ons mooie landje.
De kosten voor dit leuke evenement zijn €130 p.p. voor 2 nachten met ontbijt, tijdens de puzzelrit een lunch en na afloop een diner. We zijn uitgegaan van het aantal deelnemers van afgelopen jaar, dus ook het aantal kamers. Er geldt dus: wie het eerst komt... Inschrijven kan via het aanmeldingsformulier. Na betaling is uw inschrijving definitief. Vermeldt bij inschrijven evt. bijzonderheden wat betreft dieet, beperkingen etc., zodat wij daar zoveel als mogelijk rekening mee kunnen houden.

Ruim van te voren, ergens in augustus, volgt verdere informatie wat betreft locatie, deelnemers en andere nuttige tips.

Met de vriendelijke groeten van de routeplanners
Egbert en Mariken Giebel